Política

Política municipal

Marigó es presenta a la reelecció a l'alcaldia de Blanes

L'executiva socialista el proposa

Si algú més vol ser candidat del PSC, haurà d'obtenir l'aval del 40% dels militants

Josep Marigó encapçalarà altre cop la llista del PSC en les eleccions municipals del 2015 a l'Ajuntament de Blanes, si abans de dilluns cap altre candidat reuneix els avals del 40% de la militància. “M'hi presento perquè em veig amb força i la meva família em dóna suport”, va afirmar Marigó.

La comissió executiva de l'Agrupació Socialista de Blanes ha escollit l'actual alcalde com a candidat. “L'executiva valora que aquesta continuïtat és una garantia perquè al capdavant hi ha una persona que coneix molt bé com funciona l'Ajuntament i que té les idees clares”, va explicar. I Marigó ha acceptat perquè, “malgrat les dificultats i els vents que bufen en contra, no és el moment de llançar la tovallola, sinó d'agafar el repte amb més ganes i més il·lusió que mai”.

És molt difícil que Marigó tingui rival en les primàries del PSC: fins ara ningú hi ha mostrat interès i queden pocs dies per reunir un nombre d'avals molt alt. Tot i això, si algú els aconseguís, el procés de primàries seguiria amb una campanya electoral del 20 de març al 4 d'abril i les votacions, el dia 5.

Marigó ja ha encapçalat quatre vegades la candidatura socialista a l'Ajuntament de Blanes. El primer cop, el 1999, el PSC va ser segona força política i va estar a l'oposició. A partir del 2003, el PSC ha guanyat sempre les eleccions municipals, si bé només ha governat els mandats 2003-2007 i l'actual (entre el 2007 i el 2011 l'alcaldia va estar en mans de CiU, que havia quedat segona força). És el primer secretari del PSC a Blanes i presideix la mesa del consell de federació del PSC a les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia