Política

política

Pineda i Lorente, precandidats socialistes a Salt i Lloret de Mar

Els processos de primàries oberts a Salt i Lloret de Mar han confirmat la condició de precandidats a les municipals de 2015 de la fins ara cap del grup municipal socialista de Salt, Iolanda Pineda, i del secretari d'implantació de l'agrupació de Lloret, Toni Lorente. Pineda i Lorente s'afegeixen a Pere Casellas, que també va aconseguir l'aval de la militància de Figueres per encapçalar la llista socialista l'any vinent. A partir d'ara, les assemblees de les dues agrupacions hauran de confirmar Lorente i Pineda. A Lloret, finalment, la candidatura de Lorente va presentar l'aval de 38 dels 57 militants de l'agrupació, és a dir, d'un 66 per cent, percentatge que va superar amb escreix el 20 per cent que s'exigeix en el reglament de primàries del partit.

“Em sento capaç i preparat per encapçalar un projecte que ens permeti aconseguir el repte de millorar la vida de les persones de Lloret”, es proposa Lorente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.