Política

L'ANC veu “desitjable” fer la Declaració d'Independència el 23 d'abril del 2015

L'Assemblea Nacional Catalana presenta el full de ruta de l'entitat que es debatrà i aprovarà en la pròxima assemblea general del 5 d'abril

Preveu les accions i els diversos escenaris abans i després del 9-N

“La diada de Sant Jordi de 2015 pot ser un horitzó plausible i fins i tot desitjable per a fer la Declaració d'Independència”. Aquest és un dels objectius de la ponència sobre el full de ruta que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà en la segona assemblea general ordinària, prevista per al pròxim dissabte 5 d'abril.

En el web de l'ANC es pot llegir el document de la ponència que es debatrà durant l'assemblea general i en què traça les accions i els escenaris possibles que es poden donar al llarg d'aquest 2014 fins al dia de la consulta. Però,s obretot, i també, tots aquells altres escenaris que s'obren a partir del 9 de novembre. Així, l'ANC dibuixa un full de ruta basant-se en la possibilitat que el govern espanyol negui la consulta i que aquesta no es pugui arribar a celebrar. La convocatòria o no d'unes eleccions anticipades i plebiscitàries i quin ha de ser el paper dels actors protagonistes: els partits polítics, els ajuntaments i la societat civil, a través de la mateixa ANC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia