Política

“L'informe de Margallo és el mateix que els del Consell per a la Transició, guerres que no ajuden a dialogar”

El primer secretari del PSC considera que documents elaborats pel ministre d'Afers Exteriors i el CATN ajuden a crear “titulars de divisió”

Critica que Elena tornés a trencar ahir la disciplina de vot i l'acusa de protagonitzar“accions que el que fan és dividir” el partit enlloc d'apropar posicions

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, considera que els informes del ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, no són “una bona notícia” però considera que són “el mateix” que els que elabora el Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), que considera que són igual de poc “seriosos”, defensat posicions a favor i en contra de la independència. “L'informe Margall és el mateix que els informes que fa el Consell per a la Transició Nacional , guerres de campanar que no ajuden a dialogar i que ajuden a crear titulars de divisió”.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Navarro també ha parlat dels tres diputats díscols al Parlament i de l'exdiputat i exmilitant Toni Comín. Ha demanat “respecte” per als companys socialistes perquè “la nostra ideologia és tant respectable com la independència”-

Pel que fa a Joan Ignasi Elena, que aquest dijous va tornar a trencar la disciplina de vot, Navarro s'ha mostrat “sorprès” perquè quan es parla de “dialogar” entre els crítics socialistes i “d'acostar posicions”, Elena “faci accions per augmentar la divisió”.

Per Navarro, el PSC està guanyant “més pes qualitatiu” des del punt de vista del “discurs polític” perquè és “qui lidera l'oposició al Parlament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia