Política

Benzina per a la independència

La nova gasolinera Petrolis Independents destinarà part dels beneficis a entitats sobiranistes

Asseguren que pagaran els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana

Contribuir a la independència de Catalunya omplint el dipòsit de benzina. Amb aquest propòsit s'ha impulsat la creació de Petrolis Independents, una companyia fundada pel propietari de la cadena de gasolineres Petro 7, Jordi Roset, juntament amb l'empresari Joan Canadell. L'empresa (constituïda com una franquícia de Petro 7) assegura que liquidarà des del minut zero tots els seus impostos a l'Agència Tributària de Catalunya i que es revertiran part dels seus beneficis en ajuts a entitats i col·lectius que treballin per la creació d'una Catalunya independent.

Segons els fundadors, d'aquesta manera Petrolis Independents es converteix en la primera gasolinera catalana “compromesa amb el país”, que impulsa una política responsable que ells mateixos anomenen “responsabilitat social amb C de Catalunya”. Els dos impulsors coincideixen a considerar que aquesta iniciativa “respon a la voluntat de recuperar l'esperit empresarial català prefranquista”, duent a terme iniciatives socials i culturals al territori que serveixin per tornar al país allò que aquest els dóna.

L'empresa ha fet públic, a través del seu lloc web, un document amb les bases dels ajuts, en què s'especifica que hi podran aspirar totes aquelles entitats dels Països Catalans amb projectes relacionats amb la independència. Per tenir-hi dret, les entitats interessades hauran de justificar que compleixen els requisits de les bases i adjuntar un document en què s'expliqui detalladament el seu propòsit. La decisió final, però, dependrà de l'empresa, la qual no especifica els criteris que emprarà per escollir els projectes als quals destinarà els ajuts.

Situada al polígon Mas Dorca de l'Ametlla del Vallès, Petrolis Independents aposta per esdevenir una gasolinera de baix cost que els permeti ser “el màxim de competitius possible”, però alhora oferir un millor servei al client, amb zona Wi-Fi i àrees de descans. Roset i Canadell es mostren convençuts que aquesta nova iniciativa permetrà demostrar que “és possible un model de gasolineres modern, de qualitat, amb preus justos i que reverteixi part dels seus beneficis en el procés de construcció nacional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia