Política

Compromís per Paterna demanarà explicacions a l'alcalde pel cas Gürtel

La coalició se suma a la convocatòria d'un ple extraordinari on Lorenzo Agustí tindrà un altra oportunitat de dir la veritat

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera que el poble de Paterna es mereix una explicació pública del seu alcalde, per tal de aclarar la seua pressumpta relació amb les empreses de la trama Gürtel, referent a la campanya electoral que el portà a l'alcaldia en 2007”.

Ramón explica que “des de Compromís ja varem interrogat insistentment a Agustí durant la legislatura passada, quan aparegueren les notícies als mitjans sobre les investigacions de l'UDEF. De moment sempre hem rebut la negativa per resposta, negant tant la seua vinculació personal com la del seu partit amb el finançament irregular de les campanyes del Partido Popular”.

En tot aquest temps, on s'ha destapat la investigació sobre el finançament irregular del PP a tot l'Estat, les informacions sobre Gürtel i el PP de Paterna no han cesat. A més, les informacions més recents a les que Compromís va tindre accés, confirmaven les sospites, ja que l'UDEF identifica documentalment a l'alcalde de Paterna com a persona de contacte ambla trama en Paterna.

Per tot açò aquesta coalició política considera que és molt oportú tindre ara aquest debat públic, “on l'alcalde tindrà un altra oportunitat per a explicar tota la veritat sobre allò que afirma la UDEF en els seus informes i que ell reiteradament ens ha negat”, conclou Juanma Ramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia