Política

Les despulles d'Adolfo Suárez arriben al Congrés dels Diputats

El seguici fúnebre ha arribat a les 10 hores a la cambra baixa, que acollirà fins demà la seva capella ardent

El funeral d'Estat per a l'expresident del govern espanyol se celebrarà el dilluns 31 de març

El Congrés dels Diputats acull aquest dilluns la capella ardent de l'expresident del govern espanyol Adolfo Suárez, mort diumenge als 81 anys. El seguici fúnebre amb el fèretre de Suárez ha arribat a les 10 hores al Congrés dels Diputats, que acollirà fins demà la seva capella ardent.

A la part baixa de l'escalinata de la Porta dels Lleons han rebut el fèretre el cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, els seus antecessors en el càrrec -Felipe González, José María Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero- , i els presidents del Congrés, Jesús Posada, i del Senat, Pío García Escudero.

També han rebut les restes de l'expresident espanyol els presidents del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez dels Cobos, i del Consell General de Poder Judicial, Carlos Lesmes , així com el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Deu soldats del Regiment Immemorial l'Exèrcit de Terra formen el piquet d'honor que porta el fèretre de Suárez fins al Saló dels Passos Perduts de la cambra baixa, on s'ubica la capella ardent .

El funeral d'Estat per a l'expresident del govern espanyol se celebrarà el dilluns que ve, 31 de març, a la catedral de l'Almudena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia