Política

Independentisme

Sobiranisme amb un somriure i sense estrès

Psicòlegs per la Independència difondrà coneixements d'educació emocional perquè els ciutadans no s'estressin pel procés

Els volen ajudar a expressar el vessant més sentimental i a generar optimisme

Determinades circumstàncies poden conduir a l'estrès. Els professionals sempre diuen que val més agafar-se les coses amb optimisme, però no tothom sap fer-ho o n'és capaç. Per això, el col·lectiu Psicòlegs per la Independència, una de les sectorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), té previst difondre diversos coneixements psicològics perquè els ciutadans puguin detectar, analitzar i controlar les reaccions emocionals que els genera el procés independentista. Aquesta és una de les línies d'actuació de l'entitat concretades en el Manifest de Sant Daniel. Per aconseguir-ho, faran accions i actes amb l'objectiu d'ajudar a expressar el vessant emocional del procés.

Amb aquest manifest, la sectorial de l'ANC vol subratllar la força del poble català que ha sobreviscut amb identitat i vitalitat a les experiències negatives de la seva història. D'aquí sorgeix la necessitat, segons Psicòlegs per la Independència, de generar optimisme.

L'entitat vol “acostar emocionalment el procés d'independència” a totes aquelles persones que s'hi senten alienes i també difondre els coneixements psicològics necessaris per ajudar els ciutadans a detectar, analitzar i controlar les reaccions emocionals que genera el procés sobiranista. “En un camí com el que hem iniciat, els aspectes emocionals es disparen i els arguments viscerals són utilitzats per les dues parts. És molt important que el cabal emocional es canalitzi i no derivi en enfrontaments difícils de redreçar”, asseguren a l'ACN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia