Política

Homs i Pelegrí representaran el govern en el debat del 8 d'abril al Congrés

El conseller de la Presidència argumenta que s'han de repartir els protagonismes amb els parlamentaris

Homs apunta que és un dia en què caldrà estar molt atent a “com es tracta el que planteja el poble de Catalunya”

El president de la Generalitat, Artur Mas, no viatjarà a Madrid el 8 d'abril per assistir al debat al Congrés de la proposició que reclama a l'Estat que transfereixi a la Generalitat la competència per celebrar referèndums. En representació del govern, hi assistiran el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un de CDC i l'altra d'Unió. Mas farà una valoració del debat un cop acabi.

Homs ha argumentat aquesta decisió subratllant que el mandat de les urnes del 25 de novembre era que s'havien de “repartir protagonismes”, en aquesta cas amb els parlamentaris, que seran els encarregats de defensar la iniciativa.

Així, Homs ha apuntat que és un dia en què caldrà estar molt atent al que es diu, a “com es tracta el que planteja el poble de Catalunya d'una manera molt clarament majoritària”, ja que el sentit del vot de cadascú està més que anunciat. I això és el que valorarà el president de la Generalitat des de Barcelona un cop acabi el debat.

El protagonisme al Congrés, ha subratllat Homs, el tindran els parlamentaris, insinuant també que viatjaria la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia