Política

Maragall diu que va de número 2 d'ERC “per socialista”

Per l'exconseller, la millor opció és la independència

Terricabras també diu que “no hi ha cap altra via”

L'exconseller i exdirigent socialista Ernest Maragall, ara al capdavant de Nova Esquerra Catalana, va afirmar ahir que si ha acceptat anar de número dos a la llista d'ERC en les eleccions europees no és pas perquè s'hagi convertit a l'independentisme, sinó per “fer més gran aquesta Esquerra, republicana i socialista”.

Maragall intervenia en el consell nacional d'ERC per ratificar la llista dels republicans als comicis del 25 de maig i que encapçala Josep Maria Terricabras, informa EFE. “Estem aquí perquè som socialistes, no perquè ens hàgim fet independentistes”, va aclarir. Per això i perquè “la independència és la millor solució” per a Catalunya, va dir.

Al seu torn, Terricabras va insistir que “no hi ha cap altra via” que la independència, i que la resta d'opcions, des de la federalista fins a una eventual oferta del govern estatal d'un nou model de finançament per a Catalunya, no tenen credibilitat. “Fa tant temps que escoltem els cants de sirena que han de ser en playback”, va ironitzar, i va donar per fet que la consulta del 9-N es produirà, “de la mateixa manera que es votarà el 25 de maig per les europees”.

LA FRASE

Estem aquí perquè som socialistes, per fer gran aquesta Esquerra, republicana i socialista
Ernest Maragall
núm. 2 de la llista d'erc en les eleccions europees
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia