Política

Homs trasllada a Sáenz de Santamaría que el TC ha obert una escletxa per la consulta

El conseller li enviarà l'informe jurídic que ha elaborat el Govern sobre la sentència del tribunal

El portaveu del Govern aprofita un acte a Barcelona per mantenir una trobada informal amb la vicepresidenta del govern espanyol

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha traslladat aquest dimarts a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que el Tribunal Constitucional ha obert una escletxa per celebrar la consulta. Ho ha fet durant una trobada informal que ha mantingut amb ella després de la inauguració d'una exposició a Barcelona sobre els 75 anys de l'Agència EFE. Segons han explicat fonts del Govern a l'ACN, Homs li ha dit a la vicepresidenta espanyola que la intenció de la Generalitat és celebrar la consulta, i més després de la sentència del TC sobre la declaració de sobirania. El Govern li enviarà l'informe jurídic que analitza la decisió de l'alt tribunal.

Homs ha tornat a recomanar a la número dos del govern espanyol que escolti la veu de Catalunya. Això és part del contingut de la conversa, segons fonts de l'executiu català, que han mantingut el conseller de la Presidència i la vicepresidenta espanyola, juntament amb el ministre de l'Interior, en les dependències del Palau Robert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia