Política

El nou intendent de la policia de Paterna alça un revol polític

L'oposició denuncia que en Personal no saben res i no hi ha cap documentació que confirme l'arribada

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “el mateix Leolpoldo Bonías, el futur cap de policia del poble, ho ha deixat ben clar: que l'alcalde i ell tenen un interés comú”.

Aquesta afirmació ha portat a la coalició ecovalencianista i a la resta de grups polítics que configuren la bancada de l'oposició municipal, a demanar explicacions a l'alcalde Lorenzo Agustí, que continua callant al respecte del nou càrrec policial.

Hom apunta que de nou es servix de la premsa per a comunicar a l'oposició els assumptes d'interés sobre els quals tampoc contesta quan se li pregunta al ple. Ha estat el mateix Bonias qui ha parlat per boca de l'alcalde, donant per feta la seua incorporació com a intendent general.

Tots els grups poítics tenen clar que la futura arribada de Leopoldo Bonías, com a intendent general, va a provocar inestabilitat i conflictes amb el personal que treballa a les dependències municipals, donats els antecedents denunciats per les seccions sindicals. A més també són coneixedors de tota la relació de fets que han succeït en altres ajuntaments amb aquesta persona.

El canvi en el cap de policia de la vila és una decisió política incomprensible en opinió de Compromís i afigen que “parlant objectivament de l'assumpte, malgrat les dades publicades pel PP, la policia local del nostre poble funciona bé tot i les retallades hagudes”.

Des de Compromís asseguren que van a estar vigilants a tot el procés, perquè seguix sense estar clar el procediment per a que entre Bonías. I volen saber que hi ha de cert en la contundent afirmació feta per aquest al voltant del destí que ocuparà Gallardo: control de trànsit.

Tota l'oposició de l'Ajuntament de Paterna ha manifestat que farà costat als sindicats en les seues reivindicacions i vetlarà per la legalitat del procés d'incorporació laboral de l'intendent. A més de fer el possible per revertir la decisió estrictament política de l'alcalde”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia