Política

CDC creu que seria “inaudit” que la UE no integrés un estat català quan suma països que vénen de conflictes

Destaca que Catalunya ho està fent tot des de la democràcia i l'esperit europeu

Jordi Turull fa una crida a participar en els comicis europeus perquè Europa sigui conscient del suport al procés

El president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha augurat que la Unió Europea mai farà fora un país com Catalunya, que ja en forma part i que està actuant des de la democràcia.

En declaracions des del Pont de Suert, el diputat convergent ha considerat que “seria inaudit que Europa, que està en un procés integrador i de sumar països que vénen de conflictes i de situacions molt complicades”, rebutgés un país com Catalunya que, segons ha dit, ho està fent tot des de la democràcia i des de l'esperit europeu.

Turull ha fet una crida a la participació en les pròximes eleccions europees i ha remarcat que és molt important de cara a la UE que s'omplin les urnes el 25 de maig. “Hem omplert els carrers, hem ensenyat les millors cartes arreu del món, però el 25 de maig, d'una manera molt específica, hem d'omplir les urnes perquè Europa vegi que hi ha una mobilització pacífica i democràtica”, ha subratllat.

El portaveu de CiU al Parlament ha participat en una conferència a Pont de Suert coincidint amb la Ruta pel Sí de CDC, que està recorrent tot el territori buscant ciutadans que expliquin per què volen votar el 9 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia