Política

Vox posarà l'accent de la seva campanya europea en Catalunya

La nova formació, partidària de la supressió de les comunitats autònomes, organitza un mínim de sis visites dels seus candidats al territori català

Està previst que l'exfuncionari de Presons que va ser segrestat per ETA José Antonio Ortega Lara participi en dos actes a Catalunya

El cap de llista de Vox a les eleccions europees i exeurodiputat popular, Aleix Vidal-Quadras, i el també candidat als comicis i exdiputat del PP basc, Santiago Abascal, posaran l'accent de la seva campanya electoral al 25-M en Catalunya. La nova formació, que és partidària de la supressió de les comunitats autònomes i que s'oposa frontalment al procés sobiranista, ha previst un mínim de sis visites dels seus candidats al territori català abans de les eleccions europees.

Segons han informat a Europa Press fonts del partit, els candidats visitaran Catalunya tres vegades a l'abril i tres al maig, i Vidal-Quadras anirà a Barcelona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Tarragona. De la seva banda, Abascal visitarà Lleida i estarà a Barcelona durant la celebració de Sant Jordi per participar en l'acte de presentació pública de l'associació Societat Civil Catalana, contrària a la independència .

A més, està previst que l'exfuncionari de Presons que va ser segrestat per ETA i cofundador de Vox José Antonio Ortega Lara participi en dos esdeveniments de campanya a Catalunya. De cara a les eleccions del 25 de maig, Vox ha inclòs a la seva llista a dos regidors catalans independents: Pablo Barranco, de Sant Just Desvern, i Alfredo Serrano, de Cabrils, que ha donat suport al recurs contra l'ús del cens de cara a la consulta prevista pel 9 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia