Política

Pérez Rubalcaba i Navarro prioritzen la tercera via

Els dirigents del PSOE i el PSC es reuneixen per coordinar-se amb vista al 25-M

El PSOE i el PSC insisteixen a no voler que la seva campanya per a les europees se centri en la consulta catalana; però, atès que la major part de partits –ja sigui a favor o en contra– en faran un dels principals temes del debat, Alfredo Pérez Rubalcaba i Pere Navarro es van reunir a Madrid per coordinar els missatges. Així, l'un i l'altre estan convençuts que la tercera via, a través de la seva proposta de reforma constitucional, a poc a poc va fent-se un forat i l'objectiu és que després de les eleccions l'assumpte aterri al Congrés dels Diputats per donar-li més volada. Els dos partits ho presentaran com l'única sortida possible per resoldre l'actual escenari de tensió entre els governs de Rajoy i Mas.

La trobada entre els dos dirigents socialistes, que va durar poc més d'una hora, es va fer a la seu del carrer Ferraz. Així, mentre que el PSC insisteix a portar al seu programa el dret a decidir, el PSOE recorda que aquest concepte és incompatible amb la Constitució. Resolta aquesta disfunció, les dues direccions prefereixen conjurar-se per l'escenari posterior al 25-M, en què donaran un nou impuls al document de Granada –del qual poques federacions fan propaganda– coincidint amb el primer aniversari de la seva aprovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia