Política

Homs celebra la visita de Sáenz de Santamaria i espera que “s'encomani de l'esperit de Sant Jordi”

El portaveu del Govern assegura que han conegut per la premsa de la presència de la vicepresidenta espanyola a Barcelona, amb qui afirma que no hi ha previst cap contacte per a demà ni amb Rajoy per a dijous

El portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, ha celebrat aquest dimarts que la vicepresidenta de l'executiu espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria visiti Barcelona aquest dimecres amb motiu del dia de Sant Jordi. El també conseller de la Presidència ha assegurat que tant aquesta visita com la de Mariano Rajoy, president del govern de l'Estat, prevista per a dijous, no implicaran cap trobada formal o informal entre els membres dels executius català i espanyol. “Ens hem assabentat per la premsa”, ha dit. En aquest sentit, Homs nomes ha desitjat que Sáenz de Santamaria aprofiti la seva presència aquest dimecres per “encomanar-se, com tots els que ens visitin, de l'esperit cívic del Sant Jordi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia