Política

“És clar que ens en sortirem”

Artur Mas es mostra convençut que hi haurà consulta durant l'entrevista inaugural d'El Punt Avui Televisió

El president de la Generalitat€ admet que en aquests moments no hi ha “el canal de diàleg que hi hauria d'haver” amb Mariano Rajoy

El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat convençut que el procés català culminarà amb èxit. “És clar que ens en sortirem”, ha manifestat Mas en l'entrevista inaugural de les emissions de El Punt Avui Televisió, que s'han iniciat aquesta mateixa nit. El cap de l'executiu català està segur que “hi haurà consulta” i ha detallat quina és la seva fórmula per arribar-hi. “Si Catalunya manté el rumb, el seu projecte, que vol dir que molta gent hi creu, si la gent es comporta de manera escrupulosament pacífica i democràtica, i ho fem amb sentit positiu, amb ganes d'agradar-nos i d'agradar als altres, si mantenim molta capacitat de resistència i voluntat, no sabem ni quan ni com, però ens n'acabarem sortint”, va certificar en conversa amb el director del diari El Punt Avui, Xevi Xirgo.

Mas ha admès que en aquests moments no hi ha “el canal de diàleg que hi hauria d'haver” amb el president espanyol, Mariano Rajoy. I també ha titllat d'ofertes amb “trampa” les apel·lacions al diàleg que arriben des de l'executiu del PP perquè parteixen de la base que Catalunya ha de renunciar a la consulta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia