Política

Belén Esteban considera que “la independència no té sentit” perquè “Catalunya és Espanya”

El portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, i la coneguda col·laborada televisiva coincideixen signant llibres per Sant Jordi

El republicà li regala un exemplar del seu últim títol ‘Como amigos' i ella li respon que és “una dona molt independent”

La col·laboradora televisiva i escriptora mediàtica Belén Esteban ha afirmat aquest dimecres que “la independència [de Catalunya] no té sentit, perquè els catalans formen part d'Espanya i tots junts som els millors”.

La Diada de Sant Jordi fa estranys companys de taula. Una mostra: el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, i la televisiva Belén Esteban han coincidit aquest migdia en la signatura dels seus respectius llibres a una de les parades del Portal de l'Àngel de Barcelona instal·lades pel dia del llibre.

El republicà ha aprofitat la coincidència per regalar a Esteban un exemplar del seu últim títol, Como amigos, la independencia de Catalunya interesa a los españoles (Galaxia Gutenberg). Ella, que estava signant exemplars de la seva autobiografia Ambiciones i reflexiones, ha acceptat el present i ha posat per a una foto amb el portaveu d'Esquerra a Madrid.

Amb tot, la col·laboradora de programes com Sálvame ha volgut deixar clar que ella està “en contra de la independència” perquè, al seu parer, “Catalunya és Espanya”. “La independència no té sentit, perquè els catalans formen part d'Espanya i tots junts som els millors”, ha dit mentre continuava signant exemplars del seu llibre.

De la seva banda, el diputat republicà ha explicat que ha regalat el seu llibre a Esteban “perquè entengui que la independència no enemistarà Catalunya i Espanya, si no que les farà més amigues”, una tesi que és la base narrativa del llibre.

Més tard, Bosch ha revelat més detalls de la particular trobadaen una piulada a Twitter: “Li regalo un llibre de Como Amigos a la Belén Esteban; li explico el tema, i em diu que ella és també una dona molt independent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia