Política

Pere Navarro vincula l'agressió patida a Terrassa amb el “clima de crispació” política de Catalunya

El primer secretari del PSC nega que la persona que el va pegar i insultar sigui una ‘sense sotre' o estigui “desequilibrada”

Fa una crida al diàleg entre Mas i Rajoy i anuncia que presentarà denúncia davant els Mossos

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha vinculat aquest dilluns l'agressió que va patir aquest diumenge al migdia a Terrassa al “clima de crispació” política que es viu a Catalunya. Navarro ha negat que l'agressora fos una sensesostre o una “persona desequilibrada”, com asseguren “algunes versions que corren per Twitter”. Va ser, segons ha explicat a Catalunya Ràdio, “una persona de classe mitjana” que li va pegar un cop de puny i li va dir “grandíssim fill de puta”. Tot i que Navarro ha vinculat l'agressió amb “el clima” polític no ha especificat exactament què li va dir exactament aquesta persona més enllà de l'insult en concret.

Navarro, que ha anunciat que presentarà una denúncia aquest dilluns davant els Mossos, ha assegurat que últimament està notant que “el clima” està “empitjorant” a Catalunya i que des del PSC estan veient com creixen els insults. “Mai havia viscut un ambient d'aquestes característiques”, ha reiterat. El líder del PSC ha assegurat que “la crispació no porta enlloc” i ha aprofitat l'ocasió per portar l'agressió a l'actualitat política criticant la falta de diàleg entre Mas i Rajoy.

En una altra conversa amb la Cadena SER, Navarro ha l'agressió patida ahir “no deixa de ser una anècdota” però que “quan hi ha símptomes”, cal afrontar-los perquè no vagin a més. “El clima de tensió va en augment i el senyor Mas i el senyor Rajoy no són un exemple que ajudi a rebaixar la tensió”, ha assegurat.

Per Navarro quan “determinats partits alimenten un discurs que no és el del diàleg sinó el contrari” fa que hi hagi persones “sensible” que “s'enroquin” i es “fanatitzin”. Navarro ha posat d'exemple l'agressió feixista al centre Blanquerna de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia