Política

Mas: “Catalunya té set de democràcia de qualitat”

El president de la Generalitat assisteix per primer cop a l'acte central del dia de les Esquadres dels Mossos

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dilluns que Catalunya té “set de democràcia real” i de “qualitat” i ha ressaltat que històricament la lluita dels catalans en defensa de la democràcia ha anat de la mà del concepte de “llibertat”. I ha afegit que “sense el concepte de seguretat, ni la democràcia ni la llibertat tindrien el mateix valor ni la mateixa qualitat”.

En la seva intervenció a Barcelona l'acte central del Dia de les Esquadres -patró dels Mossos d'Esquadra-, Mas ha destacat que la democràcia és un valor “arrelat en les profunditats” de la història de Catalunya i que actualment es pot percebre que catalunya “té set de democràcia real, o de democràcia de qualitat”.

També ha llançat un missatge de suport al cos, que ha qualificat “d'estructura de país” que té unes “arrels profundes i antigues”.

Mas ha recordat als agents i tots els treballadors públics que “estem sotmesos a grans dosis d'exigència per part de la gent” i per les circumstàncies actuals. I ha volgut recordar que els “servidors públics ho som perquè ho hem escollit nosaltres, perquè ho hem triat”. Per això considera que en “condicions difícils” -sobretot s'ha referit a les retallades salarials- “ens toca fer la nostra feina” amb més responsabilitat i que la gent “no ha de notar que treballem amb condicions pitjors”.

Mas també ha reiterat el missatge que ha dit anteriorment el cap dels mossos i ha assegurat que “cal reconèixer els errors” i que “el pitjor d'un error és no aprendre'n”. També ha assegurat que “els encerts són infinitament més grans”, tot i que sovint els errors tenen el doble de ressò.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia