Política

De Cospedal denuncia els atacs al PP de Catalunya perpetrats per “feixistes”

La secretària general del partit afirma que els qui porten a terme aquestes accions “només volen el pensament únic”

Assegura que els populars treballaran per evitar que els catalans perdin “el dret a ser espanyols”

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha volgut deixar clar el seu suport a l'organització del seu partit a Catalunya davant les agressions “a vegades físiques” que està patint. Segons ella, els qui porten a terme aquests atac són “feixistes”.

En la seva intervenció en la clausura de la reunió de la Junta Directiva del PP de Guadalajara, la dirigent popular s'ha referit als atacs que van patir aquest cap de setmana les seus de la formació al districte de Nou Barris de Barcelona, contra la qual van llançar pedres que van trencar alguns vidres, i a Calella, que va aparèixer pintada amb una diana i la frase Fora feixistes.

De Cospedal ha respost que els “feixistes” són els qui han dut a terme aquestes accions perquè “només volen el pensament únic”. “Això de creure's un el millor i atacar els altres fins i tot amb agressions se'n diu ser un feixista”, ha sentenciat.

La número dos del PP ha reivindicat que el seu partit “està tirant endavant el país” i que els populars han d'estar “molt orgullosos” encara que a vegades sigui “vilipendiat” i fins i tot “atacat”, com ha passat a Catalunya.

En aquest context, ha assegurat que el PP continuarà treballant contra l'independentisme per garantir que els catalans “no perdin el seu dret de ser espanyols i europeus” com, al seu parer, passaria si Catalunya fos independent.

De Cospedal ha aprofitat per carregar contra “aquells qui es miren el melic i diuen que seran independents i que fora d'Espanya i d'Europa ho tindran tot”. Segons ella, aquest discurs només ofereix “divisió i exclusió” i ha apostat per “una Espanya unida” si es vol “una europa forta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia