Política

Mas afirma que Rajoy “no li ha resolt mai res” ni escolta el clam del 80% dels catalans

El president es mostra disposat a dialogar però “sense condicions prèvies”

Camacho demana al president català que negociï mesures de recuperació econòmica i finançament

El president català, Artur Mas, s'ha mostrat aquest dimecres disposat a dialogar “sense condicions prèvies” amb Mariano Rajoy, encara que ha denunciat que el president espanyol “mai m'ha resolt res”, i ha criticat especialment que tampoc escolti el “clam” del “80 % dels catalans” a favor de la consulta.

Mas ha replicat així a la sessió de control del Parlament la proposta d'emprendre un diàleg per als temes prioritaris de Catalunya que li ha llançat aquest mateix matí Rajoy i que, en el ple de la Cambra catalana, li ha reiterat la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho.

El president català ha garantit que està “disposat a parlar sempre que calgui i sense condicions prèvies per part de cap de les dues parts”, però ha enlletgit al PP que “imposi condicions” -en al·lusió a la negativa a negociar la consulta- no només al Govern sinó al “80 % del poble de Catalunya que vol votar el 9 de novembre”.

Mas ha reiterat que Rajoy no li ha solucinoat mai res i ha posat l'exemplede quan li va demanar que pagués els 759 milinos d'euros que es devien a Catalunya de la disposició addicional tercera. “Va dir que ho entenia i han passat tres anys”, ha ironitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia