Política

L'alcalde de Blanes acusa Ridaura d'assetjar-lo

Josep Marigó defensa la legalitat dels convenis amb l'escola de música

Manté que Ridaura pretén apartar-lo de la política per poder influir en qüestions municipals en benefici propi

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), va defensar ahir la legalitat dels convenis entre l'Ajuntament i l'escola de música arran de la querella presentada pel president del Blanes Hoquei Club Fundació, Josep Ridaura. “Demostra de nou la seva voluntat d'instrumentalitzar la justícia i els mitjans de comunicació per exercir la seva obsessió, revenja i el seu odi contra la meva persona amb l'únic objectiu de perjudicar-me a nivell personal i per intentar acovardir-me i apartar-me de la política amb la finalitat de poder influir en les decisions municipals que el poden beneficiar”, va exposar Marigó en una roda de premsa.

L'alcalde de Blanes va afegir-hi també que el conveni signat el 2006 i pel qual ha estat denunciat és el mateix que es va continuar aplicant ja amb Josep Trias (CiU) a l'alcaldia, i que Trias va signar-ne un d'igual el 2010 “amb els mateixos motius, condicions i voluntats que l'anterior”. Al seu parer, aquest fet demostra que el mou una obsessió envers la seva persona.

També va voler explicar la cronologia dels seus conflictes amb Ridaura, que el va denunciar per primer cop el 2010 per atemptat contra el seu honor arran d'un incident al pavelló que Marigó va posar de manifest en un ple. Aquesta denúncia ha estat desestimada pel jutjat de Blanes i l'Audiència Provincial de Girona. Ridaura també ha denunciat Marigó a Antifrau i a la fiscalia per un seguit de delictes, denúncies que, de moment, el fiscal en cap ha demanat arxivar.

Aquests presumptes delictes fan referència als IBI que es van deixar de cobrar, als àpats que havia pagat fa anys amb la targeta d'alcaldia i a altres afers. Del gruix de la denúncia, segons va explicar Marigó, només falta que el ministeri fiscal es pronuncií sobre un tema amb referència a una llicència d'obres per uns treballs a darrere de l'església. “És evident que hi ha un setge intolerable”, va dir Marigó, que hi va afegir que té “ganes d'anar a declarar davant el jutge”.

LA XIFRA

6
denúncies
per temes diversos ha arribat a presentar el president del CH Blanes contra Marigó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia