Política

L'ANC ja té una sectorial de guàrdies urbans

Primer van ser mossos i bombers, i ara són representants de diverses policies locals del país els que s'han constituït com a nova sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Tot i que la inscripció es va fer el 23 de gener passat, no va ser fins ahir al vespre que Guàrdies Urbans per la independència es va presentar oficialment. Va ser al Museu d'Història de Catalunya, en un acte presidit per la líder de l'ANC, Carme Forcadell, i pel jutge de l'Audiència de Barcelona Santiago Vidal, i presentat per l'actor Toni Albà. En la seva intervenció, el coordinador de la nova sectorial, José Luis Herrera, va expressar el seu desig de sumar adhesions entre el col·lectiu de policies locals de Catalunya. “És un moment històric i no podem ni volem quedar al marge del projecte de construcció del nostre país; som molts, però hem de ser molts més per assolir el nostre objectiu”, va subratllar en una intervenció en què va reiterar el compromís dels membres dels diferents cossos policials amb el conjunt de la ciutadania.

Per la seva banda, Carme Forcadell va aprofitar el seu discurs per fer una crida a la participació en les eleccions europees: “Necessitem que a Europa hi hagi molts eurodiputats que expliquin que Catalunya és sobirana i vol decidir el seu futur”, va assegurar la presidenta electa de l'ANC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia