Política

L'alcalde de Salou defensa ara que s'ha contractat la dona de Montagut (CiU) «per criteris professionals»

El ple municipal de Salou donarà compte avui dels polèmics decrets de contractació de la nova cap de l'assessoria jurídica (càrrec que assumirà la dona del primer tinent d'alcalde, el convergent Marc Montagut) i de la nova coordinadora de Serveis Econòmics, que l'oposició considera també propera a l'àmbit familiar de Montagut. L'alcalde de Salou, Pere Granados, va defensar ahir que ambdues contractacions s'han decidit «estrictament per criteris professionals» i, en el cas de l'assessoria jurídica, va recordar que s'elimina la figura d'un segon advocat que cobrava per minutes i que existia en l'anterior consistori. Granados també va criticar la «paralització» que aquest departament havia patit durant la gestió de l'anterior equip de l'Ajuntament.

L'oposició va denunciar ara fa dues setmanes que la contractació de la dona de Montagut al consistori era èticament reprovable i ho va considerar un pagament pel suport del regidor a la moció de censura del passat mes d'abril. Llavors, Granados, en declaracions a aquest diari, va qualificar les acusacions de «ximpleria» i va assegurar que tenia «preocupacions més importants» que respondre aquestes acusacions.

Carrer per a Miarnau

El ple també debatrà avui la dedicació d'un tram del carrer Pere III el Gran a l'empresari turístic Joan Miarnau, considerat un dels pioners en el desenvolupament del sector a Salou durant els anys seixanta. L'alcalde salouenc va destacar ahir el caràcter de «filantrop» de Miarnau, que va donar suport a diferents obres al municipi. L'executiu local preveu realitzar un acte d'inauguració de la nova retolació durant el mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.