Política

L'oposició exigeix la dimissió de l'equip de govern de Paterna

Es troben imputats per les despeses dels viatges realitzats a la Xina l'any passat i han de presentar-se a declarar davant el Jutjat número 6 d'aquesta vila de l'Horta

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que la imputació de Lorenzo Agustí i dels cinc tinents d'alcalde que aprovaren l'encomana de màrquetin a GESPA de 2013, que incloïa les despeses dels viatges a Xina, era un fet que es veia vindre. “Ara, el següent pas és que dimitisquen ja l'alcalde i els cinc regidors imputats”.

Ramón explica que “després d'haver patit i continuar patint retallades al municipi, i d'haver exigit al PP que aturara el desgavell d'unes despeses innecessàries en traductores, platós, hostesses, consultores externes i altres conceptes, al final ha estat la jutgessa del jutjat d'instrucció nº6 de Paterna qui ha posat fi a la situació, cridant-los a declarar com a imputats”.

Abans d'aquesta situació, la coalilció Compromís per Paterna ja havia advertit sobre els fets que ara s'ebrinen i és per això que havien demanant informació al PP sobre la tramitació del seu projecte virtual de la Zona Franca.

Però davant davant totes estes peticions, mai ateses, i davant tots els informes desfavorables dels habilitats nacionals, Compromís el 20 de novembre passat decidí anar a la Fiscalia i posar en coneixement els dubtes sobre tots els tràmits i l'aprovació de la despesa de diners públics”.

Amb aquesta imputació col·lectiva, d'alcalde i cinc regidors, s'ha donat un pas endavant per aclarir les irregularitats en la gestió dels diners públics mitjançant l'empresa pública GESPA, que ara mateix està immersa en un procés de venda.

Ara cal esperar a les declaracions dels imputats, que seran els dies 1 i 2 d'octubre, i que s'òbriga el juí oral. Però més enllà de les responsabilitats polítiques i judicials que determine el jutge, Compromís per Paterna espera que això servisca per a que l'alcalde deixe de malbaratar i enganyar amb la seua Zona Franca virtual.

D'aquesta manera, exigeixen “que destine els diners de l'encomana de màrquetin de GESPA a pal·liar la situació d'emergència social que viuen molts paterners i paterneres”, conclou Juanma Ramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia