Política

Una regidora del PP de Ròtova exhibeix una bandera franquista a la balconada de casa

Compromís en demana la dimissió perquè considera que es tracta d'una “il·legalitat manifesta”

Marisa Corcera, que és la responsable de les àrees d'Economia, Hisenda i Personal ha tingut penjada la bandera fins ahir

La regidora Marisa Corcera, membre del PP i responsable de les àrees d'Economia, Hisenda i Personal de l'Ajuntament de Ròtova (Safor) va penjar fa uns quants dies una bandera inconstitucional, amb l'escut franquista a la balconada de sa casa.

La denúncia l'han feta diversos sectors progressistes de la localitat, però ha sigut la coalició Compromís la que ha demanat la reprovació de la regidora per exhibir fins ahir mateix una bandera franquista de grans dimensions, segons pot observar-se en la fotografia. Compromís exigeix la dimissió de Corcera, en cas que el PP no prenga les mesures disciplinàries d'acord amb la gravetat del fet.

Fonts de la coalició indiquen que no és tolerable que un membre del govern, elegit de manera democràtica i representant del poble en democràcia, faça apologia del franquisme, un sistema contrari als principis democràtics. “No podem jugar amb estos símbols ni llevar-los importància; en democràcia tothom pot defensar les seues postures però estem parlant de la difusió i promoció d'un sistema feixista i antidemocràtic que hauria d'estar superat”, han indicat a aquest diari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia