Política

Mesures al Consell de la Selva pel Manga

L'ens podria obrir expedient a funcionaris i càrrecs implicats

El Consell Comarcal de la Selva tornarà a demanar presentar-se com a acusació particular en el cas Manga i podria prendre mesures en breu contra empleats i càrrecs de confiança relacionats amb el cas. Aquestes són les dues principals estratègies que es van donar a conèixer en la junta de portaveus convocada ahir, amb presència de representants del bufet Roca Junyent, que representa des de fa poc el Consell.

El cas està encara al jutjat de Lugo, però un cop s'hagi traslladat a un jutjat gironí el Consell tornarà a demanar personar-se com a acusació particular, petició ja va fer anteriorment i que no va ser acceptada pel jutjat de Lugo, que a més considera el Consell Comarcal responsable civil subsidiari. En cas que es torni a rebutjar la demanda, el Consell demanarà ser acusació popular, segons va explicar ahir el seu president, Salvador Balliu. Aquesta petició es basa en el fet que el Consell es considera “perjudicat” també pel cas, per irregularitats comeses presumptament per alguns dels seus empleats. Segons va manifestar ahir el vicepresident del Consell, Jordi Orobitg, la voluntat en personar-se com a acusació particular és “defensar els interessos públics”. Entre les mesures, es podria obrir expedient a empleats del Consell Comarcal imputats i implicats en el cas, incloent-hi càrrecs de confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia