Política

En bicicleta i a peu

Diumenge al matí es farà una bicicletada per les ribes del Ter i la Devesa,

pensada per fer en família, que s'afegirà a la senyera humana fins a la megasardana

L'esport popular ocupa el seu espai en les jornades amb una caminada popular que es farà el dissabte a partir de les 8 del vespre, un torneig de bàsquet 3x3 que es disputarà diumenge durant tot el matí al pavelló de Fontajau i una pedalada pensada per fer en família, també el diumenge, a partir de les 11 del matí.

La pedalada familiar, organitzada conjuntament amb Pedalem per la Independència, sortirà a les 11 del matí de l'aparcament que hi ha davant del pavelló de Fontajau. Els participants, que es poden inscriure gratuïtament a l'activitat a través del web www.elpuntavui.cat, faran un recorregut molt agradable, d'uns sis quilòmetres, per les ribes del Ter i la Devesa.

Està previst que entre 2/4 i 3/4 de 12, els ciclistes se sumin a la senyera humana que prèviament s'haurà format a l'avinguda de Jaume I i que haurà anat avançant fins a la zona del Rellotge de la Devesa, passant per davant de l'edifici de Correus. A partir del punt de trobada, la rua continuarà per la Devesa fins a la zona del Camp de Mart, on es ballarà una megasardana, amb La Principal de la Bisbal. En aquesta mateixa zona és on hi ha instal·lat el recinte amb els inflables i les atraccions per a la mainada, així com les parades de la fira de productes del país.

BTT per als més valents

A més de la pedalada de caire familiar, Pedalem per la Independència convida els ciclistes més ben preparats a fer una sortida de BTT. Els que hi vulguin participar es trobaran a les 8 del matí davant del pavelló de Fontajau i faran una ruta de muntanya que inclourà la pujada als Àngels i a Sant Miquel. La previsió dels organitzadors és, un cop acabada la ruta, participar en la bicicletada de la Devesa. Trobareu més informació a: www.pedalemperlaindependencia.cat.

Caminada popular

El dissabte, de les 8 a les 10 del vespre, hi haurà la caminada popular, també per les ribes del Ter i la Devesa, organitzada conjuntament amb Klassmark. El recorregut és similar al de la bicicletada, d'uns sis quilòmetres, i pensat per a totes les edats. El punt de concentració i de sortida de la marxa és l'aparcament de davant del pavelló de Fontajau, a partir de les 7 de la tarda. L'arribada és al mateix lloc. La inscripció a qualsevol de les tres activitats ludicoesportives és gratuïta i dóna dret a comprar una entrada a 10 euros per a tots els actes de les jornades.

Encistella al pavelló de Fontajau

Organitzat d'acord amb l'Unigirona Club de Bàsquet, el diumenge al matí es farà un torneig 3x3 a les instal·lacions del pavelló de Fontajau. A partir de les 9 del matí es farà l'acollida dels equips inscrits en les quatre categories previstes inicialment: mini, infantils, cadet i júnior. Els equips, que poden ser mixtos, han de tenir un mínim de tres integrants i un màxim de quatre. El torneig començarà a les 10 del matí i s'acabarà a les 2, amb l'entrega de trofeus i obsequis als equips participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia