Política

Creen una plataforma a Tortosa per presentar-se a les municipals

Una vintena de persones vinculades a ICV i a entitats socials i exmilitants socialistes han creat la plataforma Movem Tortosa, que té l'objectiu d'elaborar un programa electoral i presentar candidatura a les pròximes eleccions municipals. Entre els promotors hi ha els exregidors del PSC Jordi Bonilla i Cristina Bel; els regidors d'ICV a l'Ajuntament Jordi Jordan i Cinta Galiana, així com el president d'ICV a Tortosa, David Jarque, i membres de la plataforma de salut a l'Ebre, com Pere Genaró, i de Procés Constituent, com Agustí Forner.

La plataforma Movem Tortosa celebrarà una assemblea general després de l'estiu oberta a tota la ciutadania perquè facin les seues aportacions en el programa electoral i participen també en el procés d'elaboració de la candidatura. La defensa dels drets socials, un model de ciutat pensat per a la ciutadania i amb la ciutadania i una política a partir del compromís ètic i de la transparència, seran els principals eixos del programa electoral segons els promotors de la plataforma. Per la seua banda, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a l'Ebre s'ha desvinculat de Movem Tortosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia