Política

Un home interromp la roda de premsa de Mas amb crits de “Viva España”

L'individu no ha arribat a entrar al Centre Blanquerna i s'ha limitat a cridar des de la porta

Les joventuts de la Falange s'atribueixen a tavés de Twitter l'intent de boicotejar l'acte

Un home ha interromput aquest dimecres la roda de premsa del president de Catalunya, Artur Mas, en què explicava la seva entrevista amb el cap de l'Executiu espanyol, Mariano Rajoy, amb diversos crits de “Viva España” i “Mas, traidor”. Les joventuts de la Falange s'han atribuït l'intent de boicotejar l'acte a través d'una piulada al seu compte de Twitter.

Segons testimonis presencials, l'home, d'uns 30 anys, no ha arribat ni tan sols a entrar al Centre Cultural Blanquerna, on en aquells moments Mas estava compareixent davant els periodistes, i s'ha limitat a cridar des de la porta. El personal de seguretat ha obligat a l'individu a marxar del centre cultural i la Policia Nacional li ha demanat la identificació.

Mas, que havia començat la roda de premsa fent una declaració en català, ha vist interrompuda la seva intervenció quan començava a explicar el resultat de la reunió que ha mantingut amb el president del Govern, Mariano Rajoy, ja en castellà. Davant el silenci de la sala pels crits, Mas ha comentat “no seran molts” i ha dit als periodistes que no continuaria fins que no es recuperés l'atenció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia