Política

La dimissió de l'alcalde de Paterna no detura la ruïna de l'Ajuntament

Compromís exigirà la paralització de tots els megaprojectes a la futura alcaldessa Elena Martínez

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que tot i la dimissió de l'alcalde, al capdavant de l'Ajuntament del municipi, “continuen els mateixos que han dut a Paterna al caos i la ruïna”.

Per al síndic portaveu d'aquest grup de l'oposició, “els regidors del PP, l'equip que ha demostrat ser incapaç de gestionar el consistori, van a continuar amb el seu projecte perquè no entenen una altra manera de dirigir-lo que no siga destruïnt-lo des de dins”.

Segons Ramón, “parlem de les mateixes persones que des de 2011 votaren a favor d'uns pressupostos municipals amb greus retallades i pujades d'impostos per a la ciutadania. Els qui han consentit i agreujat el malbaratament dels diners públics causat per les faules i megaprojectes del ja ex alcalde de Paterna. Canviem d'amo però el seguici que deixa és igual de responsable de totes les malifetes que han patit i patixen els paterneres i paterneres: les retallades, les pujades d'impostos, les privatitzacions, l'acomiadament d'interins”.

Ara, amb la substitució es donarà el cas que a partir de l'11 d'agost una imputada substituirà com a alcaldessa a l'alcalde doblement imputat. I que, a més a més, a l'equip de govern es queden quatre regidors que també estan imputats, que continuen votant a favor assumptes que tenen informes en contra de la Secretària, com per exemple la venda de l'empresa pública GESPA.

Per això, des de Compromís desconfien que el PP canvie el seu model polític de funcionament del que tots han participat. Un model amb el suport del govern B en l'ombra, el de la consultora Broseta que ha participat de manera recurrent en tots els megaprojectes d'Agustí que han anat desunflant-se, potser amb interessos del PP que des de Compromís desconeixen..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia