Política

Hisenda cita Jordi Pujol perquè vagi a declarar

Dues funcionàries de l'Agència Tributària lliuren la notificació en mà a l'expresident a la casa de la família a Queralbs

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha rebut una citació de l'Agència Tributària perquè vagi a declarar després de la confessió que durant anys la seva família va tenir diners a l'estranger sense regularitzar procedents d'una herència.

Dues funcionàries d'Hisenda s'han apropat aquest divendres fins a la residència familiar de Queralbs per lliurar en mà a l'expresident la notificació. El mateix Pujol ha confirmat haver rebut la citació però no ha volgut donar més detalls als periodistes, com el dia o el lloc en el qual ha estat citat.

“És de l'Agència Tributària, no tinc res més que dir”, ha indicat als mitjans. Preguntat per si la notificació era per citar-lo a declarar, Pujol ha afegit: “Sí home, és clar. Ahir ja vaig fer declaracions i no diré res més”.

Aquest dijous, l'expresident va reiterar la seva disposició a comparèixer davant les “instàncies jurídiques i tributàries” en el cas que el citessin, tal com ja deia en el comunicat que va difondre fa dues setmanes en què confessava els fets.

Al mateix temps, va precisar que encara no ha decidit si compareixerà al Parlament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia