Política

cas pujol

UPD espera que els catalans “es treguin la bena”

La líder d'UPD, Rosa Díez, va carregar ahir contra el cas Pujol i va dir que espera que serveixi per “treure la bena” a molts catalans a qui els seus governants “pocavergonyes” cridaven a la independència perquè ells, no els ciutadans, es mantinguessin aliens al compliment de les lleis: “Allò d'«Espanya ens roba» era un cúmul de falsedats, però ara espero que hi hagi gent avergonyida.”

redacció

partits

Ciutadans demana a Mas que convoqui eleccions

El portaveu i secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, ha demanat a Artur Mas que “abandoni la teoria del xoc de trens” i convoqui eleccions anticipades. Al seu parer, “per més que intenti aparentar que complirà el seu compromís de celebrar un referèndum d'autodeterminació, sap que la seva convocatòria serà anul·lada d'acord amb el vigent marc de l'estat de dret”, conclou. Alonso també critica el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a qui titlla d'“obstinat” perquè manté el partit dels socialistes catalans “en l'òrbita del separatisme”, oferint arguments al desafiament d'Artur Mas. Es refereix a l'anunci d'Iceta que assistiran a la cimera que convocarà la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, amb tots els partits favorables al dret a decidir per explicar-los els detalls de la consulta.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.