Política

Ja hi ha més de 220.000 inscrits a la V de la Diada

L'ANC i Òmnium Cultural mantenen la crida a la societat civil perquè es registri a la web d'Ara és l'Hora per poder completar el mosaic de la senyera

Més de 220.000 persones ja s'han inscrit a la V que s'ha organitzat a Barcelona per a la propera Diada nacional, segons han indicat Òmnium i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), agrupades sota l'entitat Ara és l'Hora, com a coordinadora de l'esdeveniment. Tot i que el ritme d'inscripcions s'ha incrementat aquests darrers dies, els organitzadors mantenen la crida perquè els catalans es mobilitzin l'Onze de Setembre i participen de la V “ja que el ritme ha de ser superior per poder assegurar la formació del gran mosaic senyera”, així com la correcta distribució de la gent al llarg dels onze quilòmetres de recorregut.

L'entitat recorda que si l'any passat cadascun dels participants inscrits van ser la baula d'una cadena humana de 400 quilòmetres, aquest 2014 els participants a la Diada seran la peça necessària per conformar un mosaic de més de 200.000 metres quadrats que oferirà al món “una imatge espectacular”. Per això, els organitzadors mantenen la crida per assegurar el traçat a través de les inscripcions.

Per escalfar motors de cara la Diada, aquest cap de setmana ja s'han dut a terme diversos assajos de la 'V' pel territori, a més de 23 vies arreu del món. Santiago de Xile, Berlín, Buenos Aires o Boston han estat alguns dels punts on les assemblees exteriors de l'ANC s'han mobilitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia