Política

Assaig de la V a Lloret i cercavila amb estelada

L'ANC completa la festa dibuixant el símbol davant de l'ajuntament

Lloret de Mar va fer ahir un assaig de la V, previ a la gran manifestació de l'11 de setembre. Organitzat per Lloret per la Independència, de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'assaig va ser una festa amb actes que es van allargar més de dues hores.

La trobada havia començat amb una concentració a la terminal d'autobusos, des d'on hi va haver una cercavila amb l'estelada gegant, cosida fa dos anys per puntaires del poble. La cercavila va recórrer la plaça Pere Torrent, el carrer Sant Pere, la plaça de l'Església fins a acabar a la plaça de la Vila. També hi eren els Gegants de Lloret, els Udols de Foc i els Diables de Calella. Hi va haver country i sardanes.

La cercavila va acabar-se davant de l'edifici de l'ajuntament, a la plaça de la Vila, on es va completar la V davant més de cent persones. Lloret per la Independència ja prepara la marxa de les torxes del 10 de setembre, que aquest any organitza.

Més poblacions

Altres poblacions de la comarca com Maçanet de la Selva o Amer també van fer assajos de la V. A Amer també hi va haver un acte similar a l'absis del monestir. Hi va haver actuacions musicals i cercavila amb una xaranga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia