Política

Martí Pujals és el nou gerent del Consell Comarcal de la Selva

Coordinador de Medi Ambient de la Diputació, relleva el dimissionari Burjachs

El Consell Comarcal de la Selva ja té nou gerent. El president de l'ens, Salvador Balliu (CiU), ha escollit l'advocat de Tossa de Mar Martí Pujals com a substitut de Joan Burjachs, que va presentar la dimissió el 22 d'agost pel cas Manga. Pujals prendrà possessió del càrrec en el ple del Consell de dimarts a la tarda (a les cinc).

Salvadro Balliu destaca que Pujals és un professional preparat per dirigir més de cent treballadors. Del Consell, en depenen els treballadors de l'òrgan supracomarcal, amb seu a Santa Coloma, els del Consorci de Benestar Social i els de l'empresa publicoprivada de neteja Nora (en què el Consell té una participació del 50%; Cespa, del 40%, i l'Ajuntament de Blanes, el 10% restant).

Fins ara Pujals era el coordinador de Medi Ambient de la Diputació de Girona, que dirigeix el vicepresident tercer, Miquel Calm. Pujals entrarà al Consell encara sota els efectes del cas Manga i amb el nou pacte de govern (PSC-CiU) que s'estrena dimarts. Del cas Manga, hi ha vuit imputats, entre treballadors i antics responsables polítics del Consell i de GRS, que s'encarregava abans de la gestió tributària.

En les llistes de Tossa

En les municipals del 2011 Pujals es va presentar en les llistes de CiU de Tossa com a número 7. Tot i ser la llista més votada, la coalició (sis regidors) no va poder governar a causa del pacte entre els cinc regidors de Tossa Unida (TU) i els dos del PSC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia