Política

Defensen en un manifest la política d'esquerres i la independència

ERC, la CUP, Procés Constituent i algunes sectorials d'ICV s'han sumat al manifest Esquerres pel #sísí, que aplega entitats, partits i persones a títol individual que defensen la construcció d'un estat propi com “una oportunitat per construir un futur de justícia social i llibertat”. És a dir, que es pot compatibilitzar la defensa de l'independentisme des de l'esquerra.

En el manifest, presentat ahir a Barcelona, se subratlla que el procés independentista que es viu a Catalunya “concentra molts elements de ruptura amb el règim sorgit de la transició i obre el camí a una república catalana independent que desenvolupi a bastament una democràcia de contingut econòmic, polític, cultural i social”. Els signants, entre els quals hi ha també el cantant Pau Llonch, l'exeurodiputat Raül Romeva, l'actriu Carme Sansa i els escriptors Julià de Jòdar i Antonio Baños, donen el seu doble sí a la independència, però també al repartiment del treball i la riquesa, a garantir feina, salaris, prestacions i pensions dignes per a tothom, a aturar els desnonaments i a la creació d'una banca pública i amb control social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia