Política

Jaume Dulsat, candidat de CiU a l'alcaldia de Lloret

L'assemblea de militants el va escollir ahir com a relleu de Romà Codina, que ja va anunciar fa temps que no es presentaria

És director gerent de la Fundació Privada Carl Faust

Els militants de CDC de Lloret de Mar van escollir ahir Jaume Dulsat com a proper cap de llista per a les eleccions municipals del 2015, després que ja fa temps que Romà Codina va anunciar que no repetiria. A banda de Dulsat, el comitè executiu local havia proposat Lluís Mosella i Albert Robert com a possibles candidats per encapçalar la llista del partit (tot i que fa uns dies Robert va renunciar-hi per passar a formar part de la candidatura de Dulsat). Les tres persones proposades complien el perfil que l'executiu local buscava. Entre aquestes qualitats destaquen la formació, la capacitat de lideratge i fermesa, amb objectius i projectes per a Lloret, però sobretot es va valorar la renovació.

Aquest fet s'emmarca en la voluntat de fer partícip la militància en l'elecció del seu candidat. En paraules de Jordi Martínez, president de la secció local: “Amb la renovació de l'executiva local el mes de maig passat vam iniciar un procés de regeneració que es reflecteix avui en l'elecció del candidat de CiU a les properes eleccions municipals.”

Per la seva banda, Jaume Dulsat es va adreçar als militants, d'una banda per felicitar Mosella, “que podria haver estat un excel·lent alcaldable”, però també per la seva participació en el procés, “que ha de ser un punt d'inflexió per als militants que han tingut la possibilitat d'escollir el candidat de la coalició”, va dir. Dulsat també va assegurar que s'estructurarà “un equip preparat, molt professional, jove i dinàmic per seguir liderant Lloret de Mar”.

Jaume Dulsat és actualment director gerent de la Fundació Privada Carl Faust-Jardí Botànic Marimurtra i professor universitari a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol. És màster MBA en direcció i organització d'empreses i diplomat en turisme per la Universitat de Girona. Té una experiència de deu anys en la direcció d'empreses i ha treballat tant en el sector públic com en el privat.

LA FRASE

Estructurarem un equip preparat, molt professional, jove i dinàmic per seguir liderant Lloret
Jaume Dulsat
Candidat de CiU a lloret en les municipals del 2015
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia