Política

Avui hi ha ple

Blanes

Llibertat de vot al PSC en la moció de suport al 9-N

A les set se celebra el ple extraordinari per votar la moció de suport a la convocatòria de la consulta

L'Ajuntament de Blanes celebra demà dos plens: el primer, extraordinari, per debatre el suport a la moció a favor de la celebració de la consulta del 9-N. Els regidors del grup socialista, que governa en minoria, tindran llibertat de vot. En l'últim acte de l'ANC, tretze regidors van signar a favor del dret a decidir (tres d'ells del grup socialista), de manera que la moció tirarà endavant.
Després d'aquest ple, l'Ajuntament farà la sessió ordinària del mes de setembre, en què es debatrà la reclamació de l'Ajuntament de conservar el centre de manteniment d'avaries elèctriques vinculat a Endesa, i una moció d'ICV-EUiA “per la retirada de les plaques, honors i títols honorífics de la vila de Blanes” a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

L'ORDRE DEL DIA

9-N.
La moció de suport a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya es debatrà a les 7 en un ple extraordinari.
ASFALTATGE.
En el ple ordinari es preveu aprovar l'expedient de modificació del pressupost que ha de permetre destinar 100.000 euros a pavimentació viària.
AVARIES.
Reclamació per evitar que es tanqui el centre de manteniment de Cobra a Palafolls.
JORDI PUJOL
ICV-EUiA proposa la retirada de plaques, honors i títols honorífics de la vila de Blanes a l'expresident de la Generalitat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia