Política

El PSC de Lloret actua al marge del grup municipal

Denuncia uns suposats incompliments d'acords de pressupostos, i el portaveu del grup ho desmenteix i l'acusa de fer demagògia

El que, segons una nota de premsa del PSC de Lloret, podia ser un greu incompliment dels acords en matèria de beques escolars va acabar derivant en una nova mostra de les tensions del partit a la ciutat selvatana. El PSC lloretenc va carregar ahir contra els suposats acords incomplerts en matèria de beques escolars per part de l'equip de govern.

El cas és que la denúncia dels incompliments no la comparteixen ni l'equip de govern (que seria previsible) ni el consell escolar ni el portaveu del PSC a l'Ajuntament, Joan Bernat, que es va mostrar perplex per la denúncia, que qualifica de mentida. De fet, segons Bernat, el partit hauria enviat la mateixa nota que ja va utilitzar l'any passat en les mateixes dates, i que ell ja va desmentir llavors.

Segons la nota del PSC de Lloret de Mar (que Joan Bernat i la resta de regidors del grup municipal no havien vist), “ja fa quinze dies que ha començat el curs i la regidoria d'Educació, una vegada més, no només ha incomplert l'acord de pressupostos, sinó que ha deixat en l'oblit les famílies més desafavorides de Lloret de Mar”.

El regidor d'Ensenyament de Lloret, Ignasi Riera (CiU), va explicar ahir que ningú li ha fet arribar cap queixa. Segons les dades que es van donar a conèixer ahir al consell escolar, la documentació necessària per tramitar les beques no va arribar a l'Ajuntament fins al 22 de setembre. La concessió de les beques per a menjador escolar ja s'ha comunicat a les famílies, i pel que fa als llibres, els diners (40.000 euros) van a les escoles per al projecte de reciclatge de llibres, i no pas directament a les famílies. “Totes les escoles fan reciclatge de llibres, i també hi ha ajuts per a desplaçament per a les famílies que tenen fills que volen cursar estudis superiors i no poden pagar els desplaçaments”, va explicar Riera, que va recordar que del 6 al 17 d'octubre s'obre un nou període de sol·licituds per demanar ajuts per a desplaçaments.

El portaveu del PSC a Lloret es va mostrar indignat per la nota de premsa del partit.“És greu fer demagògia amb un tema així”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia