Política

CiU diu que no ha denunciat l'Ajuntament d'Alcanar

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament d'Alcanar s'ha desmarcat de la denúncia que va presentar un militant del seu partit, Andreu Queralt, fa més d'un any i arran de la qual la setmana passada la Guàrdia Civil va escorcollar l'ajuntament i va detenir l'alcalde, Alfons Montserrat, i el regidor d'Urbanisme, Manel Martí, durant més de catorze hores. “El nostre grup polític ni ha denunciat a ningú ni ha animat a ningú a posar cap denúncia. Qui la va posar ho va fer lliurement, com ho podria fer qualsevol ciutadà”, exposa CiU en un comunicat de premsa. CiU confia que l'actuació judicial sigui ràpida i clara, i sosté que el govern municipal pot arribar a confondre la ciutadania i dificultar el ple coneixement de la realitat.

Diumenge passat, l'equip de govern va convocar una assemblea informativa per explicar als veïns d'Alcanar com va anar l'escorcoll i els delictes que els atribuïa la Guàrdia Civil. El jutjat número 4 d'Amposta, que instrueix el cas, no ha imputat ningú de moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia