Política

Presència recull 25 articles d'arreu del món sobre el procés

La revista publica diumenge el dossier ‘Als ulls del món' sobre com ens veu la premsa internacional

Presència, la revista del cap de setmana d'El Punt Avui publica aquest diumenge vint-i-cinc articles apareguts en diversos mitjans de comunicació d'arreu del món sobre el procés sobiranista català entre el setembre del 2012 i aquests últims dies. Es tracta de la traducció íntegra de reportatges, articles d'opinió, editorials i entrevistes que han publicat mitjans de prestigi com ara el nord-americà The New York Times, el britànic The Economist, el francés Libération, la revista portuguesa Expresso, l'israelià Haaret, el canadenc La Presse, el coreà The Korea Herald, l'austríac Kurier o el mexicà El Universal. Són vint-i-cinc articles que Presència ha seleccionat entre els centenars que la premsa internacional ha publicat els últims dos anys i que, analitzats en conjunt, permeten al lector veure com la posició dels mitjans estrangers sobre la reivindicació catalana ha anat evolucionat al llarg d'aquests mesos. Una visió que ha passat de la sorpresa i l'escepticisme inicial a una certa comprensió de les reivindicacions catalanes, sobretot pel que fa a la demanda de poder decidir a les urnes.

Entre els articles que s'han traduït destaquen els últims que són favorables a Catalunya publicats per Bloomberg, Los Angeles Times o The New York i un informe publicat en un mitjà de l'OTAN sobre les conseqüències per a la defensa europea d'una Catalunya independent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia