Política

Terrassa fa cas del PP i elimina les cintes grogues pel 9-N

L'Ajuntament de Terrassa, governat pel PSC i ICV-EUiA, ha retirat les cintes i llaços grocs de la campanya que s'està estenent arreu de Catalunya a favor de la consulta del 9-N, segons va informar ahir l'agència ACN. El PP de Terrassa va presentar una denúncia davant el consistori terrassenc perquè considera que aquesta campanya va en contra de la normativa municipal sobre els espais públics i provoca “brutícia”, tal com va explicitar diverses vegades el líder del grup municipal popular, Gabriel Turmo, al seu compte de Twitter.

En vista d'aquesta denúncia i després que el PP demanés la dimissió de l'alcalde, Jordi Ballart, el consistori va decidir retirar els llaços. La decisió va ser criticada pel nou candidat de CiU a les municipals, Miquel Samper, que va criticar la “demagògia” del PP i va lamentar que el govern hagi estat “tou”, i pel candidat d'ERC, Isaac Albert, que, també al Twitter, va defensar la campanya i va recordar que “hi havia el compromís de retirar-la el 10-N”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia