Política

Els ajuntaments es pagaran la publicitat de la consulta si en fan

Tots els ajuntaments que facin publicitat de la consulta del 9 de novembre n'assumiran el cost. Ja sigui a través de banderoles, cartes o pancartes. Ahir el govern va lliurar el disseny del material gràfic a les entitats municipalistes –l'AMI, l'ACM i s'enviarà a la FMC– perquè el facin arribar als consistoris. La decisió d'imprimir els cartells i les banderoles i de situar-los als carrers i les places dels pobles la prendran lliurement els ajuntaments. A banda del material gràfic, el govern engegarà aquest cap de setmana una campanya d'anuncis als mitjans de comunicació que serà “informativa” i no cridarà a la participació. “La nostra obligació és que no quedi ningú al país sense saber que el dia 9 de novembre hi ha un procés de participació obert”, va dir el secretari de comunicació del govern, Josep Martí. L'ACM i l'AMI van negar que s'hagin pressionat ajuntaments perquè cedeixin locals per a la consulta.

D'altra banda, tot i els 35.348 voluntaris inscrits per a la consulta, el govern en demana més als dos Pallars, la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, la Terra Alta i el Solsonès per evitar desplaçaments de comarques pròximes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia