Política

Confisquen més documents del cas Oleguer Pujol

La policia s'endú cinc caixes de casa del soci del fill petit de Pujol i de l'empresa

Els agents de la unitat de delinqüència econòmica i fiscal (UDEF) de la policia es van emportar dijous cinc caixes de documentació de l'escorcoll a la casa a Madrid del soci d'Oleguer Pujol, fill petit de l'expresident Jordi Pujol, i a la seu de l'empresa Drago, de la qual suposadament es va servir per blanquejar diners. Segons fonts jurídiques, l'escorcoll a la casa de Luis Iglesias i la seu social de Drago Capital va acabar amb cinc caixes de documents confiscats, que ara hauran d'analitzar, juntament amb tot el material informàtic extret dels servidors de les quinze empreses relacionades amb el fill menor de Pujol. L'Audiencia Nacional investiga Oleguer Pujol pels delictes de blanqueig de capital i contra la Hisenda pública, en relació amb set operacions immobiliàries per valor de milers de milions d'euros que va fer amb capital d'origen desconegut. Després de set hores d'escorcoll a l'habitatge d'Oleguer Pujol a la capital catalana, la policia el va traslladar a la comissaria per prendre-li declaració, però l'imputat es va acollir al dret a no respondre les preguntes dels agents.

Ahir l'expresident de la Generalitat va declinar contestar les preguntes dels periodistes sobre el cas. “Bon dia. Ja els he dit que no faria declaracions”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia