Política

Duran avisa que Rajoy cometrà “un error” si s'impugna el procés participatiu del 9-N

El líder d'Unió assegura que els catalans s'han de poder expressar “per alguna via” sobre el futur

Mariano Rajoy demana un nou informe per aturar la consulta alternativa davant el TC

El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, assegura que “seria un error” impugnar el procés participatiu del proper 9-N. I és que, segons va apuntar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aquest divendres, ha tornat a demanar un informe per aturar la consulta alternativa davant el Tribunal Constitucional (TC).

“Rajoy insisteix en la possibilitat d'impugnar el procés participatiu del #9N. Seria un error”, escriu el líder d'Unió al seu compte de Twitter. Així, Duran afegeix: “Els catalans hem de poder expressar per alguna via els nostres sentiments sobre el futur”.

Mariano Rajoy va acusar ahir al president de la Generalitat, Artur Mas, de voler caminar “cap a l'Edat Mitjana” i de pretendre canviar un procediment il·legal el dia 9 de novembre per un altre de “més antidemocràtic encara”. En aquest context, el president espanyol va informar que ha donat instruccions per analitzar els passos alternatius que està donant Artur Mas per a nova consulta del 9-N “sense cap garantia democràtica”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia