Política

Lleida es tenyeix de groc en l'última acció multitudinària de la gigaenquesta de l'ANC

Uns 200 voluntaris han fet aquest dissabte el porta a porta a la capital del Segrià

L'Assemblea Nacional Catalana ha celebrat aquest dissabte a Lleida l'última acció multitudinària de l'acció País de Groc dins la campanya Ara és l'hora, a favor del doble sí pel 9 de novembre. En les properes setmanes seguiran les accions i les visites porta a porta però els actes centrals ja s'han donat per acabats. Aquest dissabte uns 200 voluntaris han fet a la capital del Segrià la Gigaenquesta, el formulari de 6 preguntes sobre la llengua, la gestió de recursos públics o la regeneració democràtica que s'ha fet arribar a diversos milers de llars arreu del país. Durant la jornada també s'han tenyit de groc alguns racons de Lleida com el turó de la Seu Vella.

Als peus de l'antiga catedral l'ANC ha penjat els murals internacionals on es reclama als líders mundials que donin suport a la consulta. En l'acte central de la campanya a les terres de Ponent hi han participat els líders de l'ANC Josep Colomer, d'Òmnium Cultural Quim Torra i l'escriptor Pep Coll. A banda dels lleidatans, la campanya 'Ara és l'hora' ha mobilitzat centenars de persones aquest dissabte en localitats com Sant Feliu de Llobregat, Vilassar de Mar (Maresme), Badia del Vallès (Vallès Occidental), Sant Carles de la Ràpita (Montsià), Móra d'Ebre, Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental) o Castellbisbal (Vallès Occidental). La nova onada de l'acció de l'ANC també ha arribat a la ciutat de Barcelona on s'han repartit voluntaris pels barris de Sant-Montjuïc, Gràcia, Horta-Guinardó i Sant Martí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia