Política

Avui hi ha ple

Lloret de Mar

Ordenances, a debat

Els habitatges d'ús turístic pagaran les escombraries més cares

L'Ajuntament de Lloret de Mar porta a l'aprovació del ple avui les ordenances fiscals. Entre les taxes més destacades, l'aigua s'incrementa en un 5% en els excessos sobre el consum mínim, i segons va explicar el regidor d'Hisenda, Arseni Frigola, també hi haurà “un petit increment” als drets de connexió de comptadors, del voltant de l'1%. En la recollida d'escombraries hi ha un canvi destacat, i és que es considera l'habitatge d'ús turístic com una activitat econòmica, i per tant, pagaran més cara la recollida d'escombraries, increment que se situa, segons Frigola, en uns seixanta euros més per rebut (és anual).

Per altra banda, es crea una ordenança nova pels preus dels aparcaments municipals. “Els preus fixats no es toquen, no hi haurà cap increment, però hi ha tot un canvi de l'estructura de la tarifa per oferir més possibilitats en els abonaments perquè la gent que vulgui deixar el cotxe tota la nit en un pàrquing no li compti com una hora normal”, va explicar Arseni Frigola. El regidor va avançar que es crearan abonaments per millorar l'estada de cotxes, i incentivar l'ocupació dels aparcaments. Dels cinc impostos municipals, per altra banda, només es modifica el que fa referència a la plusvàlua dels habitatges que es queda el banc en dació en pagament, ja que a partir d'ara, per llei, no han de pagar la plusvàlua a l'Ajuntament.

ARSENI FRIGOLA.
El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Lloret explicarà els canvis en les ordenances i taxes al ple, avui.

L'ORDRE DEL DIA

ORDENANCES.
Proposta d'acord d'imposició i modificació de determinades ordenances fiscals per a l'any 2015.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia