Política

UPyD amplia per segona vegada la seva querella contra Mas davant el Suprem 

El responsable de Regeneració Democràtica de la formació acudirà al jutjat “així que el govern espanyol presenti el recurs contra la consulta alternativa”

Andrés Herzog considera que Artur Mas no només “desobeeix”, sinó que “ni tan sols intenta ja dissimular l'incompliment de la llei”

UPyD ampliarà per segona vegada la seva querella en el Tribunal Suprem contra el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a l'entendre que podria estar cometent “delictes de desobediència, prevaricació i altres” per seguir endavant amb la consulta alternativa del 9 de novembre. 

Així ho ha manifestat en un comunicat el responsable de Regeneració Democràtica de la formació magenta, Andrés Herzog, qui acudirà amb la citada ampliació de la querella “així que el govern espanyol presenti el recurs contra la consulta alternativa”. 

Herzog considera que l'informe del Consell d'Estat contra aquesta consulta, així com la decisió del govern espanyol d'acudir al Tribunal Constitucional, demostren que el president de la Generalitat no només està “desobeint” el mandat de la justícia, sinó que “ni tan sols intenta ja dissimular l'incompliment de la llei”. 

“Segons el parer d'UPyD està cometent delictes de forma claríssima”, assenyala Herzog.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia